Solucan Al Sat'a Kayıt Olmak İçin Alltaki Resime Tıklayın.

Solucan Satın Almanın Doğru Adresi

Solucan Al Sat Para Kazan

Solucan Satın Almanın Doğru Adresi


Tarım sektöründe oldukça önemli olan solucan satışı www.solucanalsat.com sitemizden tüm Türkiye’ye yapılmaktadır. Çöp ve atıkların verimli gübrelere dönüştürülmesi için büyük bir öneme sahip olan solucanlar, alım satım konusunda birçok bölgede büyük paralar da kazandırmaktadır.

Bu canlıların yararlarını maksimuma çıkarak seçeneklerle gözlemlemek için kişisel hobi bahçeleri ya da tarlalarda beslenmesi, üretimin kalitesini arttırmak için de önemlidir. Sebze ve meyve yetişirken kullanılan solucanlar, toprağın kalitesini ciddi ölçüde arttırmaktadır. Çim alanlarda kötü görünen solucan toprak alanlarında çok yararlı olduğu için, bu tür üretim yapan kişiler solucanların önemini de çok iyi bilmektedir.

Toprakta bulunan solucanları arttırmak ya da yeni solucanlar almak istediğinizde sitemizden her türlü bilgiye erişim sağlamanız da mümkün olacaktır.


Solucan Gübresi Nedir? Nasıl Hasat Edilir?


Tarımda kullanılan solucanlar, dışkıladıkları zaman solucan humusu adı verilen organik bir gübre üretirler. Bu da toprağın kalitesini arttırdığı gibi, toprakta üretilen bitki ve meyvelerin kalitesini de arttırmış olur.

Organik solucan gübresi üretimi sonrası iki farklı yöntemle hasat yapılır. Birincisi solucanları ayıklamak, diğeri ise gübreleri bir tarafa ayırıp, yeni üretim yapmak için yeni yatak oluşturmaktır. Her iki yöntem de tercih edilebilir.

Sağlıklı besinler ve bitkiler üretmek için en iyi yol, organik solucan gübresi kullanıp toprağın kalitesini arttırmaktır. Bu sayede üretilen bitki ve besinlerin de sağlıklı olması mümkün olur.


Solucanlar Nasıl Beslenir?


Solucanları evde beslemek için geniş bir kaba koyduğunuz solucanların toprağını yayın ve solucanların ışıktan korunması için gerekli olan önlemi alın. Bir mukavva ile örtebilirsiniz ama mutlaka hava almasını da sağlamalısınız.

Evde solucan beslerken dikkat edilmesi gereken hususlar mutlaka göz önünde bulundurulmalı, ev halkı da bu konuda uyarılmalıdır.

-Tuzlu ve yağlı yiyecekler, asitli gıdalar verilmemeli,
-Et ve süt ürünleri verilmemeli,
-Soğan ve sarımsak verilmemelidir.
-Solucanlara verebileceğiniz besinler ise şunlardır:
-Çay posası,
-Yağsız ve limonsuz salata atıkları,
-Yumurta kabukları,
-Meyve kabukları,
-Ispanak ve marul gibi bitkilerdir.

Solucanlar İçin İdeal Sıcaklık


Solucanlar 0 ila 40 derece arasındaki sıcaklıklarda yaşar. Üremeleri içinde bu sıcaklığın 10-25 derece arasında olması gerekir. Kompost içindeki sıcaklık sıfırın altında olursa ve 40 dereceyi geçerse ölürler.

Solucanlarda Üreme

Solucanlar tükettiklerinin yüzde 50’sini dışkılar. Yani tek bir solucan 0,6 gr bir besinin 0,3 gramını dışkılayacaktır. Bu da 10 bin adet solucan üzerinden hesaplama yaparsak 3 kg solucan humusu gibi bir orana denk gelmektedir.

10 bin adet solucandan üreme hesabı yaparsak, bu miktarın iki katına ulaşması için gereken sürenin 3 ay olması gerektiğini de çıkarabiliriz.

S
olucanlara Ne Sıklıkta Besin Vermek Gerekir?


3-4 parmak kalınlığındaki yiyeceklerle 4-5 günde bir beslenmesi uygun olan solucanlar, her bir metrekare için 10 bin solucan söz konusu olduğunda 4-5 günde bir olarak mama takviyesi hesabı olacaktır. Beslediğiniz miktara göre değişecek olan besin miktarı ve beslenme sıklığını, göz kararı olarak ayarlamanız ve düzenini takip ederek oluşturmanız yeterli bir çözüm olacaktır.


Bahçede Solucan Gübresi Nasıl Kullanılır?

Toprağın kalitesinin artması ve havalandırılmasını sağlayan solucanlar, birçok zararlının topraktan uzaklaşmasını da sağlar.

Solucan gübresi, solucanların dışkılarıdır ve bu dışkılar organik olarak tarımda kullanılmaktadır. Birçok kişi solucan üretimi konusunda yukardaki yöntemleri kullanarak kendi üretimini yapmaktadır. Ancak acil durumlarda, solucan satışı yapılarak, topraktaki kalitenin hızla arttırılması mümkün olabilir.

Evde ya da bahçede solucan besleme kaplarının oluşturulması ile solucanları besleyip üretmek oldukça kolaydır. Evsel atıklarla beslenen solucanlarda kontrollü bir üreme bu şekilde sağlanmış olur.

Neden Solucanalsat.com?

Çünkü işi yıllardır yapan bir ekibimiz var ve size ihtiyaç duyduğunuz miktarda ürün gönderip, kendi üretiminizi kendinizin yapmanızı sağlayacak kolaylıkları sunuyoruz.

Hızlı gönderi seçenekleri ile ihtiyacınızı en kısa sürede karşılayan uzman ekibimiz, www.solucanalsat.com kalitesiyle en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Müşteri memnuniyeti ile birlikte, daha sağlıklı ve doğal ürünlerin satışını arttırarak toplumsal sorumluluğumuzu da yerine getiriyoruz.


Herkesin sağlığı için önemli olan kaliteli topraklarda üretilen bitkilerle dışa bağımlılığı azaltacak verimli topraklarımızın değerlenmesi, memnuniyetinizi arttıracak seçeneklerle adresinize teslim edilecektir.
Google Plusta Paylaşmak İçin Tıkla

About Maden.im

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. merhaba,

    2,000,000 satılık solucanımız var. Bizimle iletişime geçerseniz memnun olurum.

    Tel: 05321759000

    Fikret ÇUBUKÇU

    YanıtlaSil